Zoeken:

Insteken of verspreiden

Insteken

Unieke mogelijkheid om in Noord-Nederland iedereen te bereiken: laat je krant insteken bij de dagbladen of weekbladen van Mediahuis Noord. Door gecombineerde bezorging in onze verspreidingsgebieden profiteer je van de aandacht die lezers voor onze kranten hebben, waardoor ook jouw krant een ongekend hoog bereik krijgt.

Verspreiden

In samenwerking met professionele verspreidorganisaties in heel Nederland kan de verspreiding van elke oplage via ons worden verzorgd. Je kiest het bezorgmoment en wij stemmen alles af met de verspreiders en bezorgers: full-service, zorgeloos en met één factuur.

Verzending

Op basis van je adressenbestand kunnen je kranten per post worden verzonden. We kunnen ook aan je dealers enkele dozen met kranten toesturen, desgewenst met hun eigen adres-indruk.

Transport en verpakking

We kunnen je gedrukte kranten op elk adres in Nederland laten afleveren. De oplage wordt kruislings gebundeld in handzame pakken op pallets. Levering van (een deel van) de oplage in dozen is tegen meerprijs mogelijk. Desgewenst kun je de kranten ook zelf afhalen bij onze drukkerij in Leeuwarden.

Digitale versie

Als extra service kunnen wij een bladerbaar digitaal bestand leveren, zodat je de krant kunt tonen op bijvoorbeeld jouw website.

We helpen je graag!

Meer weten over het insteken of verspreiden van jouw krant? Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Neem vrijblijvend contact met één van onze adviseurs.

Kijk hier voor meer informatie