Zoeken:

Recruitment via Ambitie

Pageviews p/m 220.000
Advertentieweergaven p/m (segment werkzoekenden) 1.960.000
Facebook 8.000+ volgers

Dit is Ambitie

Ambitie.nl is het arbeidsplatform in het Noorden voor werkgevers. Werk zoek je bij voorkeur in je eigen regio. Personeel idem dito. Als je in Groningen, Friesland of Drenthe woont, ga je niet dagelijks heen en weer naar Maastricht voor een ‘leuke baan’. Dus brengen we werkzoekenden en werkgevers bij elkaar op een vertrouwd regionaal platform. Dat platform is Ambitie.

Advertentiemogelijkheden

Ambitie biedt een brede mix aan offline en online advertentiemogelijkheden voor werkgevers die op zoek zijn naar personeel. Met op maat gesneden recruitment- en branding campagnes genereren wij altijd het hoogst mogelijke bereik.

Onze doelgroep

De doelgroep van Ambitie is actief en latent werkzoekend, student, young professional of juist zeer ervaren. Werkzaam in het Noorden of met de intentie dit te doen. Via de crossmediale kanalen van Ambitie.nl bereik je altijd de doelgroep die voor jou het meest relevant is. Met op maat gesneden recruitment- en branding campagnes via onze crossmediale merken genereren wij altijd het hoogst mogelijke bereik.

Bereik

Via de kanalen van Ambitie.nl bereik je altijd de doelgroep die voor jou het meest relevant is. Dit kan via één van de online mogelijkheden waarbij we op basis van functieomschrijving zeer gericht kunnen targeten. Of kies voor onze dag- en weekbladen en de Ambitie arbeidsmarktspecial die ieder kwartaal wordt uitgebracht. Combineer online en offline voor een optimaal resultaat.

Benieuwd naar wat Ambitie voor jou kan betekenen?

Wil je meer informatie of advies op maat? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op, of laat ons contact met jou opnemen door middel van het contactformulier.

Contact