Zoeken:

Het laatste regionale, binnenlandse en buitenlandse nieuws

Merkbereik p/m 1.7 mln
Regio bereik p/m 71%
Leesintensiteit p/m 89%
Pageviews p/m 13 mln

Dit is het Dagblad van het Noorden

Het laatste nieuws online via DVHN.nl of onze app(s), dagelijkse achtergrondverhalen en duiding in de krant, evenementen waar wij noorderlingen samen brengen en discussies over relevante actualiteiten stimuleren. Onze dagbladen kenmerken zich door een groot bereik en hoge leesintensiteit (dit is het percentage van de lezers dat de helft of meer van een willekeurig nummer leest).

Onafhankelijk en uitgesproken

Wij weten wat er speelt in de regio en wat belangrijk is voor de mensen die er wonen. We presenteren dit op een onafhankelijke en betrouwbare manier en zorgen voor verbinding met de ‘Mensen van het Noorden’. Dagblad van het Noorden is de schakel tussen de noorderlingen en dat wat regionaal relevant is voor hen.

Adverteren

Door te adverteren in het Dagblad van het Noorden heb je een grote impact op Groningen, Drenthe en daarbuiten. Onze dagbladen hebben een hoge attentiewaarde door de betrokkenheid in de regio en onze hoogwaardige journalistieke kwaliteitsnorm. Ze heeft door haar sterke merkpropositie een loyale doelgroep opgebouwd die nauw verbonden is met het merk. Er zijn diverse advertentiemogelijkheden, zoals een branded content artikel, printadvertentie en display advertising.

Alle mogelijkheden op een rijtje

MEER

En dan bedoelen we letterlijk en figuurlijk meer, want MEER is niet alleen de naam van het magazine, meer betekent ook: meer te lezen, meer om te ontdekken, meer om van te genieten en meer nieuwe rubrieken. MEER magazine is hét lifestyle onderdeel van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. Het magazine bestaat uit een online sectie op lc.nl en dchn.nl en een wekelijks magazine op zaterdag bij de dagbladen.

Aanleverspecificaties en deadlines

Hier vind je alle aanleverspecificaties, soorten, formaten en aanleverdeadlines. Overzichtelijk en verhelderend.

Bekijk alle aanleverspecificaties

Adverteren Dagblad van het Noorden

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze mogelijkheden en tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs.

We helpen je graag!