Zoeken:

Het laatste lokale nieuws

Bereik 62.7%
Wekelijkse oplage 52.200
Gemiddelde tot sterke weekbladlezer 78%

Dit is de Emmer Courant

We brengen met de week- en nieuwsbladen wekelijks lokaal nieuws. We informeren de lezer over alles wat er in de buurt gebeurt. Emmer Courant verschijnt elke dinsdag in de gemeente Emmen en omgeving. De lezer krijgt kort en vlot geschreven lokaal en regionaal nieuws aangeboden. We besteden veel aandacht aan thematische en populaire onderwerpen zoals cultuur en evenementen.

Onafhankelijk en uitgesproken

Wij weten wat er speelt in de regio en wat belangrijk is voor de mensen die er wonen. We presenteren onze verhalen op een onafhankelijke en betrouwbare manier en zorgen voor verbinding. Weekbladen zijn de schakel tussen de noorderlingen en we weten wat lokaal en regionaal relevant is voor hen. Het weekblad heeft een optimale verspreiding: huis-aan-huis en op diverse strategische afgiftepunten.

Adverteren

We bieden verschillende advertentiemogelijkheden zoals branded content artikelen en print advertenties. Je creëert als bedrijf een maximaal bereik in jouw regio met doorplaatsmogelijkheden naar aangrenzende weekbladtitels, Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en diverse online platformen. Door het grote bereik in de regio is online adverteren een effectief middel om je naamsbekendheid te vergroten of in contact te komen met (potentiële) klanten.

Advertentie tarieven

Aanleverspecificaties en deadlines

Hier vind je alle aanleverspecificaties, soorten, formaten en aanleverdeadlines. Overzichtelijk en verhelderend.

Bekijk alle aanleverspecificaties

Adverteren in één van de week- of nieuwsbladen

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze mogelijkheden en tarieven. Of neem vrijblijvend contact met één van onze adviseurs.

We helpen je graag!