Zoeken:

Wij verbinden consumenten en professionals

Wij zijn Events

Wij zijn de evenemententak van Mediahuis Noord. We produceren grote consumentenbeurzen en kleinere niche evenementen. Hiermee brengen we op jaarbasis tienduizenden mensen samen. Onze producties zijn branchegericht en informatief, creatief en compleet en brengen mensen in beweging. We geven kleur aan het portfolio van Mediahuis Noord.

Wonen&Co de beurs

Wonen&Co de beurs is vier dagen per jaar onbetwist het middelpunt van de woonbranche. Jaarlijks komen tienduizenden woonliefhebbers naar ons tijdelijke huis in MartiniPlaza Groningen. Zij komen over de vloer bij zo’n 200 interieurpartners. De woonbeurs staat voor een mix van de laatste trends, nieuwe beursconcepten, design en beleving.

Kijk hier voor meer inspiratie

Nieuwbouw/Verbouw XL

Nieuwbouw/Verbouw XL is voor makelaars, gemeenten en ontwikkelaars hét jaarlijkse moment om de nieuwste bouwprojecten aan de bezoeker te presenteren. De beurs geeft een podium aan nieuwbouwontwikkelingen in onder meer Groningen, Assen en omliggende gebieden. Bezoekers ontdekken bovendien alles over het verbouwen, verduurzamen en financieren van de woning.

Nieuwsgierig geworden?

Tuin&Sfeer

Tuin&Sfeer is voor iedereen met groene vingers en een hart voor buiten. Het evenement kwam in 2019 in onze organisatorische handen. Dankzij een gezonde facelift en een nieuw likje verf oogstte Tuin&Sfeer meteen succes met duizenden bezoekers. De beurs presenteert in MartiniPlaza Groningen een groene mix van architecten en hoveniers, tuinmeubels en aanbieders van tuinhuizen, veranda’s en overkappingen, en plantendokters en moestuinierders.

Proef hier de sfeer

Dagblad van het Noorden Lentefair

In het voorjaar is het tijd voor de Dagblad van het Noorden Lentefair in de Tuinen van Frederiksoord, als onderdeel van de Koloniën van Weldadigheid in de zomer van 2021 benoemd tot UNESCO Werelderfgoed. De fair wordt jaarlijks bezocht door zo’n 10.000 bezoekers. Rondom de terrassen en pal door de boomgaard presenteert de Lentefair een wandeling langs zo’n honderd exposanten en allerlei thema’s.

Lentekriebels

Camper Caravan Wereld

Camper Caravan Wereld heeft zich in sneltreinvaart ontwikkeld tot één van populairste beurzen in de camper- en caravanbranche. De beurs presenteert jaarlijks zo’n 200 modellen, die ter plekke kunnen worden gekocht óf gehuurd. Camper Caravan Wereld is er voor de gemiddelde en grote portemonnee, en biedt de bezoeker de mogelijkheid om direct weg te rijden met zijn of haar gekochte camper of caravan.

Vakantie vibes

Verder praten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050-5844822 of stuur een mail naar [email protected].