Zoeken:

Het laatste regionale, binnenlandse en buitenlandse nieuws

Merkbereik p/m 79.000
Regio bereik p/m 13%
Leesintensiteit p/m 83%
Pageviews p/m 272.000

Dit is het Friesch Dagblad

Het Friesch Dagblad is de schakel in de Friese samenleving die door haar maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke benadering invulling geeft aan het verhaal achter de actualiteit. Mensen verbinden met als uitgangspunt de normen en waarden vanuit een Christelijk oogpunt. De eerste uitgave was op 1 juli 1903. Onze dagbladen kenmerken zich door een groot bereik en hoge leesintensiteit (dit is het percentage van de lezers dat de helft of meer van een willekeurig nummer leest).

Regionale, christelijke krant

We zijn altijd opzoek naar verhalen die betekenisvol zijn. Het Friesch Dagblad heeft een hoog bereik binnen de christelijke doelgroep. We hebben door onze sterke merkpropositie een loyale doelgroep opgebouwd die nauw verbonden is met het merk.

Adverteren

Door te adverteren in het Friesch Dagblad heb je een grote impact op Friesland en daarbuiten. Onze dagbladen hebben een hoge attentiewaarde door de betrokkenheid in de regio en onze hoogwaardige journalistieke kwaliteitsnorm. Ze heeft door haar sterke merkpropositie een loyale doelgroep opgebouwd die nauw verbonden is met het merk. Er zijn diverse advertentiemogelijkheden, zoals een branded content artikel, printadvertentie en display advertising.

Alle mogelijkheden op een rijtje

Aanleverspecificaties en sluitingstijden

Hier vind je alle aanleverspecificaties, soorten, formaten en aanleverdeadlines. Overzichtelijk en verhelderend.

Bekijk alle aanleverspecificaties

Adverteren Friesch Dagblad

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze mogelijkheden en tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs.

We helpen je graag!