Zoeken:

Het laatste regionale, binnenlandse en buitenlandse nieuws

Merkbereik p/m 1 mln
Regio bereik p/m 71%
Leesintensiteit p/m 88%
Pageviews p/m 8.3 mln

Dit is Leeuwarder Courant

De Leeuwarder Courant is sinds 1752 de krant van en voor heel Friesland, met altijd betrouwbaar en onafhankelijk nieuws. Wij zijn de hartslag van Friesland en houden de vinger aan de pols bij actuele gebeurtenissen. Onze dagbladen kenmerken zich door een groot bereik en hoge leesintensiteit (dit is het percentage van de lezers dat de helft of meer van een willekeurig nummer leest).

Onafhankelijk en uitgesproken

Iedereen heeft toegang tot ons nieuws op elk moment van de dag, via elk gewenst kanaal. Kortom, het perfecte medium om jouw doelgroep in Friesland te bereiken. Of het nu in de krant of op lc.nl via desktop, tablet of mobiel is. En in combinatie met onze andere mediakanalen zoals weekbladen en op evenementen heb je de meest optimale cross-mediale campagne.

Adverteren

Door te adverteren in de Leeuwarder Courant heb je een grote impact op Friesland en daarbuiten. Onze dagbladen hebben een hoge attentiewaarde door de betrokkenheid in de regio en onze hoogwaardige journalistieke kwaliteitsnorm. Ze heeft door haar sterke merkpropositie een loyale doelgroep opgebouwd die nauw verbonden is met het merk. Er zijn diverse advertentiemogelijkheden, zoals een branded content artikel, printadvertentie en display advertising.

Alle mogelijkheden op een rijtje

MEER

En dan bedoelen we letterlijk en figuurlijk meer, want MEER is niet alleen de naam van het magazine, meer betekent ook: meer te lezen, meer om te ontdekken, meer om van te genieten en meer nieuwe rubrieken. MEER magazine is hét lifestyle onderdeel van Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden. Het magazine bestaat uit een online sectie op lc.nl en dchn.nl en een wekelijks magazine op zaterdag bij de dagbladen.

Aanleverspecificaties en sluitingstijden

Hier vind je alle aanleverspecificaties, soorten, formaten en aanleverdeadlines. Overzichtelijk en verhelderend.

Bekijk alle aanleverspecificaties

Adverteren Leeuwarder Courant

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze mogelijkheden en tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs.

We helpen je graag!