Zoeken:

Zakelijk adverteren

Bezoekers p/m 17.500
Digitaal bereik bij DvhN en LC 33.600 gebruikers

Dit is Noordz

NoordZ is het kennis- en inspiratieplatform voor zakelijk Noord-Nederland. Hier komen redactionele content en persoonlijke verhalen vanuit het hart van onze regio samen. Wij richten ons op zakelijke thema’s die er toe doen.

Wij verbinden zakelijk Noord-Nederland

NoordZ brengt professionals samen op hét B2B platform van Noord-Nederland. Hiermee leveren wij een belangrijke bijdrage aan een positieve positionering van het Noorden als aantrekkelijke regio om in te ondernemen, werken of studeren. We verbinden onderwijs, overheid en bedrijfsleven met verhalen die zakelijk Noord-Nederland raken en thema’s die leven in de Noordelijke samenleving.

Focus op persoonlijke drijfveren van de mens

Op NoordZ komt onafhankelijke vakjournalistiek gericht op de actuele zakelijke thema’s samen met verhalen en content uit het hart van onze regio. Altijd met een focus op de persoonlijke drijfveren van de mens. Deze unieke combinatie maakt NoordZ een persoonlijk, inspirerend en informatief zakelijk platform. Het is breed toegankelijk met een hoogwaardig kwalitatief niveau.

Waarde creëren

Wij werken in strategische partnerships samen met onze relaties. Hierbij staan waardecreatie en lange termijn samenwerking centraal. Wij hebben een open mind, luisteren goed en stellen vragen om tot het best mogelijke advies te komen. Met ons boardroom programma brengen wij organisaties met een overkoepelend doel of gezamenlijk belang samen. Vanuit deze samenwerking zijn zij in staat meer impact te maken en unieke resultaten te realiseren.

Samenwerken

Met NoordZ bouwen we samen met bedrijven, overheden en onderwijs aan een sterke positionering van de Noordelijke regio. Verbinding, persoonlijke drijfveren en authenticiteit staan hierin centraal. Onze samenwerkingen zijn gericht op strategische partnerships waarbij waardecreatie voor de lange termijn centraal staat. Wij bieden diverse maatwerk mogelijkheden voor zowel print als online. In co-creatie ontwikkelen we een plan op maat.

Contact