Zoeken:

Wij zijn Mediahuis Noord Grafisch Bedrijf

Wie we zijn

Mediahuis Noord Grafisch Bedrijf is een moderne krantendrukkerij in Noord-Nederland. Dagelijks drukken we dagbladen als Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en Friesch Dagblad. Daarnaast drukken we diverse huis-aan-huis bladen en verwerken we commerciële drukopdrachten. Sinds maart 2022 is Hoekstra Krantendruk onderdeel van Mediahuis Noord. Ook jouw krant of magazine kunnen we drukken en distribueren.

Vanuit een lange historie

Wij zijn onderdeel van Mediahuis Noord. Onze dagbladen Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en Friesch Dagblad kennen een lange traditie, die teruggaat tot 1752. Naast deze dagbladen is Mediahuis Noord al vele jaren uitgever van tientallen lokale nieuwsmerken. Het uitgebreide netwerk van Mediahuis Noord zorgt ervoor dat relevant nieuws doordringt tot in de haarvaten van de noordelijke samenleving.

Lees meer hierover

Hoekstra Krantendruk

Sinds maart 2022 is Hoekstra Krantendruk onderdeel van Mediahuis Noord. Alle mogelijkheden die je gewend was bij Hoekstra Krantendruk is onveranderd gebleven zo ook de service.

Lees meer hierover

Onderdeel van Mediahuis Groep

Mediahuis Noord Grafisch Bedrijf maakt deel uit van de Mediahuis Groep, met werkmaatschappijen in Nederland, België, Ierland, Duitsland en Luxemburg. De collega-werkmaatschappijen van Mediahuis Noord Grafisch Bedrijf in Nederland zijn NRC Media, Mediahuis Limburg en Mediahuis Nederland, uitgever van onder meer De Telegraaf en een aantal regionale dagbladen. In België is de Mediahuis groep eigenaar van onder andere Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg, in Ierland van de Irish Independent en in Luxemburg van de Luxemburger Wort.

Meer over Mediahuis groep

Wil je meer weten over ons?

Het drukken van kranten en magazines is onze passie, waar we je graag alles over willen vertellen. Neem gerust contact met ons op: je kunt bellen, mailen of een afspraak maken.

Contact